De Game PC’s van YourBuild

YourBuild is gericht op het bouwen van de beste game pc's voor de beste prijs. Bij YourBuild kun je door middel van onze configurator helemaal zelf jouw eigen game pc samenstellen!

Met de hulp van onze configurator kun je zelf alle onderdelen kiezen voor jouw perfecte pc. De configurator is duidelijk, overzichtelijk en makkelijk om te gebruiken. Zo kun je aan het einde direct jouw samengestelde game pc bestellen of kun je ervoor kiezen om een gratis offerte aan te vragen op basis van jouw keuzes. Wil je meer uitleg over onze configurator? Lees dan vooral even dit artikel over de PC Builder.

Onze game pc's worden binnen 2 tot 5 werkdagen kant en klaar geleverd. Dit betekent dat jouw game pc helemaal game ready bij jou aan komt. Stekker erin en gamen maar!

Onze game pc's zijn op maat gemaakt en zijn zo uitgedacht om jou de beste game ervaring te bieden!

Onze game pc's zijn voorzien van 2 jaar garantie. Bij ons kan je rekenen op een game ervaring zonder zorgen!

Kom je er zelf niet uit? Vraag dan een gratis offerte aan. Je kan rekenen op snel en eerlijk advies!

Game PC AMD

Stel je eigen Game PC samen!

Game PC AMD

AMD staat weer helemaal op de kaart met de komst van Ryzen. Deze chips zijn gemaakt volgens het 7nm productieproces. Dit betekent niet alleen een enorme performance maar ook een ongekende efficiëntie.

game pc's van Intel

Stel je eigen Game PC samen!

Game PC Intel

Intel heeft weer winnende CPU's op de markt gebracht met de komst van 12th gen Alderlake. Intel werkt nu met het Big Little concept, in alle processors zijn P-Cores en E-Cores te vinden.

YourBuild Lite

YourBuild Lite

vanaf €1199 Of vanaf €40.04 per maand

De YB-Lite is de perfecte Game PC voor iedere gamer! Dankzij de AMD Ryzen 5 3600 en NVIDIA RTX 3060 speel en stream je gemakkelijk alle populaire game...

  • Ryzen 5 3600 + RTX 3060
  • Speel alle moderne games op Full HD
  • Je kunt ook zonder problemen streamen
YourBuild Power

YourBuild Power

vanaf €1749 Of vanaf €59.28 per maand

De YB-Power is een uiterst krachtige Game PC voor de veeleisende gamer! Dankzij de AMD Ryzen 5 5600X en NVIDIA RTX 3070 speel en stream je zonder enke...

  • Ryzen 5 5600X + RTX 3070
  • Speel alle moderne games op Quad HD
  • Je kunt ook zonder problemen streamen