De Game PC’s van YourBuild

YourBuild is gericht op het bouwen van de beste game pc's voor de beste prijs. Bij YourBuild kun je door middel van onze configurator helemaal zelf jouw eigen game pc samenstellen!

Met de hulp van onze configurator kun je zelf alle onderdelen kiezen voor jouw perfecte pc. De configurator is duidelijk, overzichtelijk en makkelijk om te gebruiken. Zo kun je aan het einde direct jouw samengestelde game pc bestellen of kun je ervoor kiezen om een gratis offerte aan te vragen op basis van jouw keuzes. Wil je meer uitleg over onze configurator? Lees dan vooral even dit artikel over de PC Builder.

Onze game pc's worden binnen 2 tot 5 werkdagen kant en klaar geleverd. Dit betekent dat jouw game pc helemaal game ready bij jou aan komt. Stekker erin en gamen maar!

Onze game pc's zijn op maat gemaakt en zijn zo uitgedacht om jou de beste game ervaring te bieden!

Onze game pc's zijn voorzien van 2 jaar garantie. Bij ons kan je rekenen op een game ervaring zonder zorgen!

Kom je er zelf niet uit? Vraag dan een gratis offerte aan. Je kan rekenen op snel en eerlijk advies!

Game PC AMD

Stel je eigen Game PC samen!

Game PC AMD

AMD staat weer helemaal op de kaart met de komst van Ryzen. Zeker nu de nieuwe generatie Ryzen 7000 CPU's ook uit zijn. Deze nieuwe chips horen bij het gloednieuwe AM5 platform en AMD heeft hiermee sterk concurrerende CPU's in handen!

game pc's van Intel

Stel je eigen Game PC samen!

Game PC Intel

We zijn alweer aangekomen bij de 13de generatie Intel processoren. Deze Raptor Lake CPU's zijn echte krachtpatsers en de concurrentie met AMD is nog nooit zo om het even geweest! Intel werkt in tegenstelling met AMD met het Big Little concept, dit betekend speciale cores gericht voor prestaties en andere voor efficiëntie.

YourBuild Lite

YourBuild Lite

vanaf €1349 Of vanaf €43.25 per maand

De YB-Lite is de perfecte Game PC voor iedere gamer! Dankzij de Intel Core i5 12400F en NVIDIA RTX 3050 speel en stream je gemakkelijk alle populaire ...

  • Intel Core i5 12400F + RTX 3050
  • Speel alle moderne games op Full HD
  • Je kunt ook zonder problemen streamen
YourBuild Power

YourBuild Power

vanaf €2149 Of vanaf €75.31 per maand

De YB-Power is een uiterst krachtige Game PC voor de veeleisende gamer! Dankzij de Intel Core i5 12600KF en NVIDIA RTX 3070 Ti speel en stream je zon...

  • Intel Core i5 12600KF + RTX 3070 Ti
  • Speel alle moderne games op Quad HD
  • Je kunt ook zonder problemen streamen